Kilsbergsleden Menu

Kilsbergsleden Örebros Klassiska Terränglopp!

-----------------------------------------------------------------------------------

Aktuell tävlingsinformation:

Föranmälan är stängd. Välkommen att anmäla på plats senast en timme innan start i respektive klass. 

OBS! Begränsat antal parkeringsplatser vid Karlslunds Motionscentral. Kom i god tid så du vid behov hinner hitta parkering i närliggande bostadsområden och gå till tävlingscentrum.

NUMMERLAPPSUTDELNING sker på tävlingsområdet vid motionscentralen. Vi rekommenderar att man kommer en timma före start för att undvika köbildning. 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Lördagen den 4 november 2017 - Alltid på Alla helgons dag!

Välkommen till Kilsbergsleden i Karlslundsskogen, Örebro

Första start kl. 10.20, respektive starttider och anmälningsavgifter finns under klasser.

Kilsbergsleden arrangeras av Örebro AIK och är ett löpararrangemang som passar hela familjen. I Karlslundsskogen avverkas allt från 1,2 km för de små och upp till 14,7 km för de större löparna. Även 5 och 10 km finns att välja på i våra motionsklasser.

Det stora prisbordet med priser till alla i ungdomsklasserna är ett uppskattat inslag. Vi har även prispengar till de tre främsta damerna och herrarna i huvudtävlingsklasserna. 

OBS! Alla tävlingsklasser från juniorer och uppåt springer 14,7 km.

Vägbeskrivning
Start och mål vid motionscentralen i Karlslund, Örebro. Ta av motorvägen E18/20 vid skylt "Garphyttan" följ sedan skyltar.

Resultat
Komplett resultatlista publiceras här på Örebro AIK:s hemsida efter loppet.

Anmälan
Görs på anmälningssidan här på vår hemsida. Anmälan öppnar i oktober. (nu är föranmälan stängd. Efteranmälan på plats senast en timme innan start för respektive klass).

I och med anmälan accepteras att deltagaren publiceras i start- och resultatlistan. Anmälda kommer löpande att presenteras i startlistan på hemsidan. Sista anmälningsdag och betalningsdag är söndag den 29:e oktober.
Anmälningsavgiften är beroende på vilken klass som anmälan avser. Se alla anmälningsavgifter under Klasser i menyn till höger. Efter stängd anmälan gäller efteranmälan på tävlingsdagen.

Avgiften betalas in på plusgiro 66 79 60-9, ÖREBRO AIK.

Efteranmälan
Kan göras på tävlingsdagen senast en timme före respektive starttid. Ingen efteranmälningsavgift för barn och ungdomar upp till 19 år. I övriga klasser kan efteranmälan göras mot en förhöjd avgift av 50 kr. Vid efteranmälan skriv gärna ut och fyll i vår efteranmälningsblankett i förväg så går det smidigare vid efteranmälan på tävlingsdagen. Vi accepterar swish-betalning vid direktanmälan.

Priser
Plaketter till alla fullföljande. Segrarna i huvudtävlingsklasserna vinner 1 000 kr, tvåorna 500 kr, treorna 300 kr. Priser till alla i ungdomsklasserna, klass 1-14, samt de främsta i övriga tävlingsklasser, klass 15-30. 

Omklädning
Karlslunds motionscentral.

Servering
Fika finns till försäljning i Karlslunds Motionscentral.

Upplysningar
e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

Tävlingsregler
Svenska friidrottsförbundets tävlingsregler gäller. Allt tävlande sker på egen risk.

Besök gärna vår evenemangssida på Facebook för att ta del av uppdateringar, presentation av våra sponsorer, tävlingar mm 

 

Copyright Örebro AIK 2009